Ο ΣΕΑΜΕ προσκαλεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τις επιχειρήσεις και τα στελέχη του κλάδου στην εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα:
«ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΑΡΕΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
09.30-10.30: Υποδοχή Συνέδρων – Εγγραφή 10.30-11.00: Χαιρετισμοί
1η Συνεδρία 11.00-12.30 Προεδρείο: Νικόλαος Γ. Εμμανουήλ, Διονύσιος Χ. Περδίκης 11.00-11.45: Νικόλαος Γ. Καβαλλιεράτος: Έντομα αποθηκών: Γενικοί ορισμοί και κυριότερα είδη 11.45-12.30: Αντώνιος Ε. Τσαγκαράκης: Έντομα δυνητικά επιζήμια σε τρόφιμα και χώρους συσκευασίας, επεξεργασίας και εμπορίας αυτών 12.30-13.00: Διάλειμμα – Καφές
2η Συνεδρία 13.00-14.30 Προεδρείο: Νικόλαος Γ. Καβαλλιεράτος, Αντώνιος Ε. Τσαγκαράκης 13.00-13.45: Ελένη Ν. Πάνου: Ακάρεα αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων 13.45-14.30: Ηλίας Κιούλος, Ιωάννης Βόντας: Χημική αντιμετώπιση: Διαθέσιμα σκευάσματα, ανθεκτικότητα και διαχείριση καταπολέμησης 14.30-15.30: Ελαφρύ γεύμα
3η Συνεδρία 15.30-17.00 Προεδρείο: Ιωάννης Ο. Γιαννακού, Βλάσης Μπισμπίκης 15.30-16.15: Νικόλαος Γ. Εμμανουήλ, Ομότιμος Καθηγητής ΓΠΑ: Δίπτερα υγειονομικής σημασίας σε χώρους εστίασης, συσκευασίας, επεξεργασίας και εμπορίας τροφίμων 16.15-17.00: Ν. Γ. Καβαλλιεράτος: Νέες τάσεις στην αντιμετώπιση των εντόμων αποθηκών.
Συμπεράσματα – Συζήτηση 17.00-18.30 Προεδρείο: Γεώργιος Θ. Παπαδούλης, Αθανάσιος Μητσέας
Εγγραφή - Κόστος Συμμετοχής Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Συμπληρώστε ανά άτομο την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας ΕΔΩ Η δήλωση συμμετοχής και η έγκαιρη προσέλευσή σας είναι απαραίτητη για την ορθή διοργάνωση της εκδήλωσης .
Βεβαιώσεις παρακολούθησης Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Comments